WWW.BAZAROSEMBER.HUAdok-Veszek
Kapcsolat
Vásárlás
Csere

A vásárolt termék átvétele, szállítása

Az átvétel

- elsősorban személyes átvételre nálam (a címet azt majd telefonon beszéljük meg)

- vagy Budapest, Diósd, Érd, Tárnok, Törökbálint, Budaörs, Budakeszi, Lakihegy, Halásztelek, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Tököl, Dunaharaszti településeken 1000-1800 Ft-os (távolságtól függő) áron motoros futár házhoz viszi. Ennek részleteiről érdeklődj.

- vagy postai küldéssel az alábbiak szerint:

Postai küldést csak ajánlott (regisztrált) levélként vagy postai csomagként vállalok.

A postai díjaknál a Magyar Posta mindenkor érvényes díjszabását alkalmazom. Ez most éppen a 2017.01.01-től érvényes díjszabás :

Ajánlott290 Ft
100 g-ig+235 Ft
250 g-ig+275 Ft
500 g-ig+490 Ft
750 g-ig+795 Ft
2 000 g-ig1000 Ft
Pukkancsos boríték vagy A650 Ft
Pukkancsos boríték vagy A560 Ft
Pukkancsos boríték vagy A4100 Ft
Csomagolási díj10-100 Ft

https://www.posta.hu/nkl

DE EBBEN A SZAR ORSZÁGBAN EZ A KÖCSÖG POSTA 2017.01.01-TŐL KITALÁLTA, HOGY AMI 2.4 CM-NÉL VASTAGABB AZT CSAK CSOMAGKÉNT VISZI EL 1600 FT-ÉRT.
EZ AZ ORSZÁG ARRÓL SZÓL HOGYAN LEHET SZOPATNI AZ EMBEREKET.
A MAGYAR POSTÁNAK MEG EGYÉBKÉNT IS A KURVA ANYJÁT !


Na valamelyiknek szemet szúrt a szar ország !
Ezt írja : "Aki az országát szar-nak nevezi, az egyéb aljasságokra is képes."

Biztosan stabil narancs fejű. Az az ország amelyikben az uniós támogatás az első számú pénzfejés az egy szar ország. Ezen nincs mit szépíteni...

Esetleg még megoldás lehet, hogy "Postán maradó" a küldemény és akkor nem kell a csomag díjat fizetni hanem csak a fenti ajánlottast. Ha nem érted mitjelent "Postán maradó" akkor ezt könnyen megtudhatod a hozzád legközelebb lévő postahivatalban.
Ha így kéred jelezd és úgy címezem meg akkor a olcsóbb is lesz.

A postaköltség az a "csomagolás és postaköltséget" tartalmazza. Ebben benne van az, hogy keresek egy tasakot, becsomagolom, kinyomtatom a cím címkét, ráragasztom a környezetvédelmi termékdíjjal terhelt ragasztószalaggal, kitöltöm az ajánlottas papírt és elviszem a postára, ott sorban állok.

Ha a díjszabás változik akkor én is automatikusan igazítom a díjakat a postai díjakhoz, függetlenül a fenti felsorolástól.

Ha a súly meghaladja a 2kg-ot, de kevesebb mint 20 kg vagy a méret miatt az A4-es tasakba nem lehet becsomagolni, akkor minden esetben 1300 Ft a posta díj.
Továbbá ekkor csomagolási díjként 100-500 Ft-ot felszámítok a csomagolandó tárgy adottságaitól függően.

Ha postázandó cucc az értéke miatt értékbiztosítást is igényel (15.000 Ft és felette), akkor ezt a posta Start plusz szolgáltatásával tudom postázni.

De mindig előre megmondom, hogy mennyibe fog kerülni összesen a postai küldés.
Az összeget a postai díjakkal együtt kérem átutalni, vagy ha a vevőnek nincs bankszámlája akkor bemegy a postára és postautalványon feladja a címemre a pénzt.

!!! POSTAUTALVÁNY !!!

Sajnos az a tapasztalatom, hogy sokan azt sem tudják mit jelent a postautalvány. Erre csak onnan következtetek, hogy már többször kaptam ezzel kapcsolatos kérdéseket, ráadásul több egymástól független embertől. Komolyan nem hiszem el, hogy ilyen kérdések felmerülhetnek a XXI. században :)

Szóval ennek a külön kategóriának leírom, hogy bemegy a postára kér egy rózsaszínű postautalvány csekket, ezt kitölti majd odaadja a postai ügyintézőnek, akkor az fogja tőle kérni azt a pénzt amit ráírt a csekkre. Sikeres feladás után ezt elküldi nekem a posta a pénzzel együtt. Ha ez a postautalvány megérkezett akkor fogom én elpostázni a kért cuccokat, mindenféle utólagos költség vagy utánvétel nélkül.

Nem tudom miért kell összekeverni a postautalványt az utánvételes küldéssel ?

De ha postautalványon küldöd bankszámlára akkor a bank meg a posta lenyúl még 300 Ft-ot azért mert nekik is dolgozni kellett, ezért ha mégis postautalványon utalsz bankszámlára akkor ezt a 300 Ft-még add hozzá, vagy írjál nekem és megadom a címemet ahova küldheted, és ekkor nem nyúl le a bank meg a posta rólam pénzt, s így nem is számítok fel plusz költséget.

!!! UTÁNVÉTELES KÜLDÉS KIZÁRVA !!!

De ha valaki mégis annyira az utánvételes küldéshez ragaszkodik, akkor előre elküldi postautalványon a postára adás díját (a postautalvány fogalma az előbbiekben részletezve) és akkor ebből a pénzből fogom neki postára adni utánvételesen.
Továbbá még felszámítok hozzá 200 Ft-ot, mert a nyomtatvány kitöltést nem lehet gépesíteni, ezért kézzel kell megírnom azt a cetlit ami utánvételes feladáshoz kell, plusz címkét kell ragasztanom az értékről a csomagra, majd várhatom, hogy mikor lesz itt a pénz és ha éppen nem talál itthon a postás, akkor el kell érte mennem ismét a postára és megint sorban kell álljak egy másik ablaknál, hogy végre lezáruljon az ügylet. Na hát ezért nem szeretem az utánvételt.

HA MÁSHOL VÁSÁROLTÁL

Figyelem, ha egy aukciós oldalon vásároltál mint a (pl. Gagyera) és nem vetted a lapot, hogy vedd meg az 1 Ft-os cuccomat akkor bizony a posta költség az annyi lesz amennyi ott volt kiírva és nem az mint ami itt szerepel, továbbá a termék ára is több mintha itt a weboldalamon keresztül vásároltad volna meg.

BIZALOM

Néhányan visszakérdeztek már, hogyha én nem bízok meg bennük akkor ők miért bízzanak meg bennem ?

Ez egy jó és érdekes kérdés.... többnyire olyanok kérdezik ezt akik valami ingyenes levelezőrendszerből valami álnéven esetleg a saját nevükön írogatnak, és akikről azt sem lehet tudni, hogy kicsoda, mi a neve ....

Az egész onnan indult, hogy régen mindenkinek postázgattam utánvételesen, aztán emlékeim szerint 1 vagy 2 ember úgy gondolta, hogy mégsem veszi át a csomagot. Na ekkor nekem ugyan a cucc vissza jött, de az utánvételes feladás árát az akkor még 5-700 Ft-ot azt bebuktam. Sőt azóta ez már 1300-1800 Ft is lehet. Na hát akkor az ilyenek miatt én nem vagyok hajlandó senkinek sem utánvételesen vagy előre feladni semmit sem.

Azóta már kaptam olyan kérdést is, hogy hát nem ismer engem így miért bízzon meg bennem ?
Erre a válaszom a következő: Én sem ismerem a túloldalon lévőt ezért nem hitelezek meg neki 1300-1800 Ft utánvételes postaköltséget, hogy aztán vagy átveszi, vagy nem.

Sőt ír az egyik, hogy bíróságra járt vidékre, mert 100,000 Ft-ot utalt valakinek... hát aki olyan hülye, hogy ekkora összeget utal egy ismeretlennek az meg is érdemli, hogy bíróságra járkáljon. Ekkora összeget én sem utalnék senkinek sem, inkább oda utazok 3-5000 Ft-ból és az a biztos.
Nálam nincs is ekkora tétel, de ha meg bárkit is becsaptam volna már rég el kellett volna tűnnöm.

Viszont már 2000 óta megvan ez a weboldalam és eddig még senki sem reklamált amiatt, hogy nem küldtem el neki a cuccot annak ellenére, hogy előre kifizette.

A továbbiakban is meg szeretném tartani ezt a weboldalt és nem kívánom magamat lejáratni és utána bujkálni piszkos néhány száz vagy ezer forint miatt.

DE

ha valaki a fentiek ellenére is úgy gondolja, hogy én be fogom csapni, akkor jöjjön el személyesen, és megnézheti, kipróbálhatja mit vesz. Vagy ha ez sem jó, akkor nem vesz semmit és kész, max. egy jót leveleztünk vagy telefonoztunk.

 

 


Egy másik weboldalon láttam :

Ha nem tetszik az oldal, az ALT-F4 gombokkal jelezheted.


Kattints a hirdetésre
Kattints ide

LinkTÁR-TOP