BAZAROSEMBER.HUEladó tárgyaim
Kapcsolat
Vásárlás
Csere
Alkudozók IDE

Kapcsolat

Miért nem válaszolok a jófosás üzenetre ?

Telefonon számon tudsz elérni. Mielőtt telefont ragadnál és már nyomnád is a számokat, légyszíves olvasd el az alábbit, csak mert nem szeretném ugyanazt telefonban elmondani ami itt vagy a Vásárlás menüpontban elérhető.
Ha telefonálsz kérlek tartsd szem előtt, hogy nem mindig fogadom a hívásokat, ugyanis a telefont nem hordozom magammal, mert a mai világban a mobiltelefon megfigyelő és lehallgató készülék.
Ha fontos mondandód van akkor kérlek többször próbálj hívni. Általában vissza szoktam jelezni 1 csengetéssel ha telefonközelben vagyok.

De inkább írjál mint telefonálgatsz ha kell, ha nem és megkérdezed azt ami le van írva a hirdetés szövegében, mintha nem tudnál olvasni ! :)
SMS-re nem válaszolok, kb. olvasatlanul törlöm őket.

Figyelem !

A mindent megfigyelő google és a hozzátartozó gmail minden be és kimenő levelet szavanként elemez. Ezt a megfigyelő rendszert önként és dalolva használják az emberek. Nem értem miért, de ez legyen az ő bajuk.

Szóval a gmailnek minden levél spam ami nem gmail. Általában minden levélre szoktam válaszolni, így ha nem érkezik válasz akkor keresd a spam mappában, vagy ne használj gmailt és nincs probléma.

hotmail.com - outlook.com - live.com - msn.com
levelekre nem tudok válaszolni.
Üzenet küldő lap
*Név : (max. 30 betű)
*E-mail : (max. 50)
*Tárgy : (max. 50)
*Üzenet :

A levél szövege még karaktert tartalmazhat.
Választ : IGEN kérek         NEM kérek
*Számsor :Kérem írja be számokkal az alábbi betűkkel leírt számot :

kettőezerkilencszázhuszonegy :  
Egy másik weboldalon láttam :

Ha nem tetszik az oldal, az ALT-F4 gombokkal jelezheted.
Hirdetési partnerek:

Kattints a hirdetésre
Kattints ide


LinkTár.hu